Disclaimer

Blogul “inalb.eu” / “Cosmin, omul“,  este doar un loc unde impartasesc cu ceilalti ceea ce cred eu de cuvinta ca merita povestit. In general povestesc despre amintiri, locurile vizitate, oamenii intalniti sau orice mi se pare mie interesant si imi da subiect de vorba.

Continutul acestui blog apartine autorului, adica mie, mai putin anumite poze care sunt postate cu acordul autorilor lor sau au link in descriere catre sursa de unde am luat materialul. Reproducerea a orice gasiti aici este interzisa. In cazul in care gasiti ceva la mine aici pe blog, ce merita luat si doriti sa preluati, v-as ruga sa ma anuntati, tin mult la ce faceti cu imaginea mea, reiesita din acest blog. Asa cum eu dau buna ziua si nu vorbesc pe la spate, la fel astept si de la voi cei care ma cititi. Cand ma refer la imagine asta include tot ce tine de persoana mea, de la nume pana la ultima virgula din ceea ce insemn eu.

Blogul contine doar opinii personale si atat. Nu imi place politica, nu fac schimb de link-uri sau bannere sau orice altceva. Singurul lucru cu care fac schimb este cafeaua; pot sa fac schimb cu voi cu o cafea si o discutie.

Comentariile trec toate de moderare atat timp cat pastreaza limita bunului simt.  În cazul în care nu va apar comentariile se poate ca ce mi-ati transmis  in scris sa nu fie potrivit cu stilul si evolutia blog-ului.

Cei care comenteaza isi asuma si resposabilitatea vorbelor lor la fel cum si eu fac acelasi lucru!